Bliv inspireret

Træfældning

Fjern unødvendige eller generende træer

I din have kan der være træer som har en dum placering, eller er til gene. Træerne kan have en placering som står i vejen for nye byggeprojekter, er til gene i dagligdagen, skygger for solen eller noget helt andet.

Derfor kan man få fældet træerne. Det kan gøres selv, hvis man har en smule ekspertise, samt det rigtige udstyr. Det kan nemlig hurtigt gå galt, hvor det oftest er personer, som det går ud over. Dermed anbefales det altid at hyre en professionel ved store træer. En professionel og erfaren fagmand, kan nemt tilgå opgaven og tilbyde en effektiv og hurtig service.

Fjern hele træet

Efter en træfældning, vil stubben stadig stå tilbage på græsplænen. Stubben kan også være til gene og irriterende at se på. Derfor kræver det en stub- og rodfræsning efterfølgende, som fjerner alle spor af træet.

Ofte kan man selv leje en stub- eller rodfræser og klare det selv. Dog tilbyder nogle virksomheder at komme ud og både fælde træet, samt fjerne stubben. Hermed kan man få en ejendom uden træstubbe, hvor man nemt kan slå græsset og færdes uden at skulle være bekymret og opmærksom på en træstub.

træfældning

Professionel træfældning

Har du brug for en professionel og erfaren træfælder?

Med professionel hjælp kan du få fældet træer, hvor koordinering og præcision er en vigtig faktor. Der findes en lang række professionelle i Danmark, men kun et par som tilbyder træfældning til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Hos Trelleborg Grøn Service, får du træfældning til konkurrencedygtige priser. Virksomheden er anlægsgartner og har ugentligt opgaver med træfældning. De nyder deres arbejde, og kommer med glæde ud til din ejendom og fælder træer.

De kan desuden også klare stub- og rodfræsning, så du får en plan plæne uden træstubbe.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.