Bliv inspireret

Få en salgsvudering

Tro det eller lad være, men en salgs vurdering på dit hjem, kan have en afgørende betydning for dine bolig drømme og projekter.

De store DIY projekter

Vi ved jo alle sammen at DIY projekter kommer i alle størrelser og former. Vi har allerede før talt om mine 7 bedste tips til inspiration til hjemmet. Men det sker, at man gerne vil indrette sit hjem lidt mere drastisk end bare at udskifte sofaen og et par pudder i stuen. Nogle gange går man med et større DIY projekt eller en decideret boligdrøm gemt i maven.


Men sådan et projekt kræver meget arbejde og planlægning og ikke mindst økonomisk beholdning. Bare tænk på hvad det koster at lave et nyt køkken, bad eller endelig slå væggen mellem de 2 mindste værelser ned. Det løber hurtigt op i flere 100.000 kroner, så om man skal vente med at udleve sine drømme, om det er pengene værd eller om man helt skal vente til man køber et nyt hus, er alle bekymringer der kan stå i vejen.

 

Derfor er et af mine gode tips at tale med nogle der har et større indblik i de muligheder man faktisk har med sit hjem rent økonomisk. Derfor anbefaler jeg at man hører en ejendomsmægler om tilstanden og værdien af ens hjem, før man overhovedet overvejer hvilke nye loftpaneler der skal ind i soveværelset.

Få vurderet din bolig

I København kender jeg en fantastisk dygtig og professionel ejendomsmægler, som helt uforpligtende tilbyder gratis slags vurdering af dit hjem. 

Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen A/S har lokaler og kontor i Hvidovre, og tilbyder som nævnt helt gratis at komme ud til dig, og lave en bund ærlig vurdering af din bolig. Det er simpelthen skønt at kunne få vurderet sin bolig, helt uden at det kommer til at koste provision eller gemte gebyr som man normalt kan frygte ved ejendomsmæglere. 

Det bedste ved Stine er at hun er super professionel, service minded og virkelig brænder for det hun laver. 
Hun går helhjertet ind i alle projekter, og hvis du beslutter dig for at det alligevel er tid til at sælge dit hjem og flytte ind i noget større, der kan rumme de her indretningsdrømme du har. Så laver hun gratis en salgs vurdering og hjælper dig hele vejen, altså fra vurdering til salg og papir arbejdet. 

Stine har hjulpet mig personligt med mit gamle hjem og fik mig solgt det hjem jeg bor i nu og jeg er super taknemmelig for det. 

Ellers havde jeg aldrig kunne lave de store projekter, jeg deler med jer herinde 

Byggeri, man kan bygge sig til en bedre livsstil
Salgsvurdering

3. Føl dig hjemme

Vi bruger meget af vores hverdag på arbejde, ærinder og alle mulige andre steder end hjemmet. Så når du kommer hjem er det vigtigt at du føler dig godt tilpas. Her er stuen et oplagt sted at starte, da det er her du slapper af og nyder at have fri.

For at kunne føle dig hjemme, bør du indrette stuen, så den passer til dig. Igen, er vi jo forskellige, så om du indretter dig med lyse, mørke eller måske pangfarver, er helt individuelt alt efter hvem du er. Du skal skabe dig en hyggelig stue, hvor du føler dig tilpas og afslappet. Hvis du er i tvivl, er det bare at prøve det af og udforske alle de muligheder, der heldigvis er.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo