Bliv inspireret

Find inspiration til dit nye tag

Tagbelægning

Trænger dit tag til at blive udskiftet, og leder du efter et nyt flot og elegant tag, som passer til tagets konstruktion? 
 
Et tag skal kunne holde til en hel del, og det er derfor vigtigt, at tagarbejdet bliver udført korrekt, grundigt og med fokus på detaljerne. Når du skal have lagt nyt tag, er det en god ide at anvende et professionelt firma, som er særligt specialiseret i tagarbejde. Her sikrer du dig et solidt og langtidsholdbart resultat, og du undgår fejl som kan medføre at dit tag fx bliver utæt. 
 

Rådgivning og vejledning af en tagspecialist

Når du skal have udskiftet dit tag, skal du blandt andet forholde dig til, hvilken stil og udtryk din bolig skal have. 
 
Der er flere forskellige tagtyper at vælge i mellem. Når du skal finde det helt rette tag, skal du blandt andet forholde dig til, om at taget passer til husets konstruktion og udtryk. Her kan du med fordel sparre med en arkitekt eller en tagspecialist. Afhængig af dit hus konstruktion og dit tags konstruktion vil en tagspecialist kunne hjælpe dig med at finde den rette tagbelægning, som ligeledes stemmer overnes med din stil. Ved at anvende en tagspecialist kan du få den rette vejledning og rådgivning i forhold til tagtype, udseende, levetid, budget, vedligeholdelse, lovkrav mv. 

Tegltag

Tegltag er et utrolig populært tag, som mange danskere anvender. Det er et solidt tag, som egner sig godt til det danske vejr. Et tegltag er en langtidsholdbar løsning, som kan holde i ca. 50-75 år. Derudover er tegltage en mere miljøvenlig løsning, i det tegl kan genbruges. 

Overvejer du at vælge et tegltag til dit næste boligbyggeri, så skal du blandt andet tage stilling tegltagets farve samt overfladen. 
 
Er du vild med det blanke og glatte tag, så vil et glaserede tegltag være det rette for dig. Derudover kan du vælge i mellem flere forskellige farver, og dette vil afhænge af, hvilket udtryk du ønsker huset skal have.

Garantiordning

Når du skal have skiftet taget i forbindelse med boligbyggeri, vil det være en god ide at anvende et professionelt tagfirma, som er medlem af en garantiordning. En garantiordning er med til at skabe en sikkerhed og tryghed under og efter tagarbejdet. 

Spørg os om alt

Har du spørgsmål?


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.