Bliv inspireret

Skønhedsbehandlinger

“Det skal gøre ondt, før det gør godt!”

Eller skal det nu også det? Skønhedsbehandlinger er til for at skabe større velvære for dig.

Skønhedsbehandlinger er til for at skabe større velvære for dig

Derfor kobler vi det med noget behageligt og rart. Men med den moderne teknologi, kommer det an på hvilke skønhedsbehandlinger, man er ude efter. Alt efter hvad du ønsker og hvilke behov du har, findes der et hav af forskellige skønhedsbehandlinger. Hvis du er ved at omlægge din livstil til det bedre, kan laserbehandling måske, være vejen for dig der døjer med pigmentpletter. Med tiden har teknologien udviklet sig og det er blevet mulig, at skabe resultater hurtigere, end før i tiden – dog en gang i mellem, med skrappere midler.

Rent videnskabeligt er det bevist, at skønhed og æstetik påvirker mennesket positivt. Her er den ekstra luksus du kan gøre for dig selv, ikke helt uden betydning. Den påvirker din følelse af dig selv og den er vigtig. Undersøgelser viser at hvis du er glad og tilfreds med dit eget udseende, sendes der positive signaler til hjernen. Når det sker, skaber du en glad følelse ved dig selv, hvilket kan ses på din udstråling og sendes ud til andre.

 

Læs evt. mere her

Ansigtsbehandling

Der findes at hav af forskellige ansigtsbehandlinger, men på trods af at huden er fundamentet, glemmer mange at passe og pleje den.

Vi har alle forskellige hudtyper og det kan der være mange grunde til, såsom hormonbalance, gener og spisevaner. Men frygt ej, der er masser af klinikker rundt om i landet, der tilbyder en analyse af din hud, så du ved hvilke produkter du skal gå efter, men også hvilke ansigtsbehandlinger, der kunne gavne dig og din hud. Det er ganske gavnligt for din hud med en ansigtsbehandling en gang om måneden, alt efter din hudtype, for at give de bedste vilkår til hudcellerne. Når du får en professionel ansigtsbehandling renses huden for døde hudceller og kommer godt i dybden og aktiverer flere af hudens celler.

Der er mange ting at tage stilling til og højde for, men hvis du har sat dig for lidt ekstra velvære til dig selv eller en du holder af, er en skønhedsbehandling, aldrig en dårlig ide.

Laser hårfjerning

Det kan lyde farligt, men bare roligt, det er ganske sikkert og sjældent med bivirkninger. Generer uønsket hårvækst din hverdag, skal du overveje om denne skønhedsbehandling  er noget for dig. Læs videre her for mere information.

Langt de fleste udbydere anvender IPL (Intenst Pulserende Lys), som kort sagt er en laserteknologi, bestående af flere lyskilder, med varierede bølgelængde. Når lyset rammer hårsækken, omdannes det til varme, der opløser hårsækken.

Hvor, hvad og hvordan?

Hvor lang tid tager hårfjerning med laser? Det er varierende, men som regel afsættes der 6-10 behandlinger, med 2-4 uger imellem hver behandling. Dette skyldes at behandling med IPL, kun fjerner det nuværende hår og ikke hele hårsækken på en gang, da dette ville være for hårdt mod kroppen. En behandling tager som regel 30-45 min. og du kan tage videre på arbejde eller andet, umildbart efter, afhængigt af hvor stærk en hårvækst du har og hvor mørke dine hår er. Mørkere hår er lettere at fjerne, da de har et højere indhold af pigmentet melanin, der får laser til at trænge længere ned i hårsækken.

Gør laserbehandling ondt? Nej, som udgangspunkt gør laser hårfjerning ikke ondt. Det kan nive lidt i huden eller give en kortvarig varme, der hvor laseren påføres, men det er ikke noget der er uudholdeligt. Nogle oplever en smule rødme og måske lidt hævelse på det behandlede område de første timer efterfølgende. Men igen, ikke noget der er uudholdeligt.

Hvor lang tid holder laser hårfjerning? Det kan afhænge af hudtype og hårfarve, men resultatet af laser hårfjerning, er for langt de fleste en vedvarende hårreduktion på op til 90%. Dette skyldes at hårsækkene, efter 6-10 behandlinger, er ødelagte og derfor ikke producerer hår længere. Dog kan forskellige hormonelle forandringer, fx graviditet, fremdanne nye hårsække.

Hvad koster laser hårfjerning? Hvor og hvor meget du ønsker at behandle, afspejler selvfølgelig prisen. Men et eksempel kan være hårfjerning i det meste af ansigtet, her ligger prisen på omkring 1100 kr. pr. behandling. Vær opmærksom på at det kan tage 6-10 behandlinger for optimal hårfjerning. For intimlaser hårfjerning ligger prisen på ca. 1500 kr. pr. behandling.

Pigmentpletter

Pigmentpletter, pigmentskjolder og melasma er en form for plamage der sætter sig i huden. Typisk efter meget soleksponering over tid, hormonelle ændringer eller af genestiske årsager. Disse kan være til stor gene og ubehag, specielt i og omkring ansigtet. Så i forlængelse af målet om en bedre livsstil, skal du selvfølgelig være glad ved dit udseende.

Pigmentpletter og pigmentskjolder forekommer med alderen, typisk på steder der har været udsat for sol over mange år. Såsom ansigt, hænder, hals og bryst. Ved laserbehandling mod pigmentpletter opnår du en mere ensartet hudtone og flere undersøgelser viser at laserbehandling kan få huden til at se op til 10 år yngre ud.

 

En laserbehandling mod pigmentpletter skal udføres af uddannet personale og fjernes med intenst pulserende lyd (IPL). Ved denne metode holdes laser over det ønskede område og rammer pigmentet, der ødelægges. Behandlingen skal normalt udføres 1-3 gange. Et par dage efter hver behandling, vil du opleve at pigmenten skaller af, da den trækkes frem i huden. Men bare rolig, når pigmentet er skallet af, efterlades huden med ny, frisk glød.

Ligger pigmentet længere nede i huden, svækkes pigmentet så meget som muligt og efterfølgende afbleges med hydrochinoncreme.

Melasma

Melasma er en slags overpigmentering i huden, den skyldes oftest hormonelle ændringer, alder, sol og nogle former for medicin. Denne overpigmentering kan ligne pigmentpletter, og ses som brunlige nuancer og en ujævn hud. Melasma kan skabe ubehag for nogle, da melasma på fx under øjnene, kan ligne rander under øjnene. Dog er det ikke farligt!

Der findes desværre ingen kur mod melasma, men laser er blandt de skønhedsbehandlinger der kan mindske synligheden.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo