Bliv inspireret

Giv dit hjem en make-over

Står du overfor renovation af dit hjem? Så læs med her! Vi har tips og idéer til hvordan du med få ændringer kan ændre looket i dit hjem med nye armaturer.
Armatur til bad eller køkken

Skal din bolig renoveres?

Ønsker du, at din bolig får et mere moderne look? Eller et mere råt look? Eller noget helt tredje? Så er der mange gode muligheder til dig. 
Ved at skifte armaturerne ud på badeværelset samt i køkkenet, kan du skabe et helt nyt look med nye kontrastfarver. 

Et sort armatur kan give lidt mere kant samt kontrast til dit køkken. Rustfrit stål er til dig, som ønsker et mere klassisk look, som nemt går med resten af din indretning. Hvis du vil have noget unikt, kan du altid vælge et armatur i rosaguld. 

Giv dit badeværelse en make-over

Ønsker du at friske dit badeværelse op og gøre det mere personligt? Så er et godt sted at starte, at udskifte armaturerne. 
 
Der er mange muligheder for nye armaturer – både til håndvasken på badeværelset, men også til brus og badekar. Så hvad end du ønsker en lækker bruser med regn- eller vandfaldsfunktion eller et stilrent armatur til badekarret i rustfrit stål. Så er der mange muligheder på markedet til dig. 
 
Når du vælger armatur, anbefaler vi, at du ikke går efter den billigste løsning. Armatur til badeværelse – og køkken – er noget der bliver brugt meget i et hjem. Derfor bliver det slidt – men hvis du har investeret i et armatur, som er i høj kvalitet, så er levetiden også lang. 

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.