Sund psykoterapeut

Sund psykoterapi er afgørende for dit mentale sundhed. Det giver dig bedre selvindsigt, stresshåndtering, bedre relationer, og forebygger netop dine mentale sundhedsproblemer. Ønsker du terapi som faktisk styrker din livskvalitet og selvudvikling, og hjælper med at tackle livsændringer så er dette den perfekte mulighed for dig, hvis du vil have en tryg ramme for at udforske følelser og adfærd.

Hvorfor er psykoterapi vigtig for dig?

Her har du Susanne Bertelsen som er uddannet inden for psykoterapi, hvor hun tilbyder en række forskellige terapiformer. Hun tilbyder følgende som parterapi, psykoterapi og LCHF & Keto. Dette er efter hun har en række uddannelser og kurser inden for områderne.

Psykoterapi er vigtig for dig som person, da man altid bestræber sig efter at være i den sundeste mentale og fysiske tilstand. Derfor kan man med disse terapiformer tackle flere problemstillinger som stress, angst og de hårde mentale udfordringer. 

Hvis du gerne vil optimere dit velværd og livskvalitet kan det første step altid være at sikre sig tryghed, så man kan tackle livets udfordringer, og her kommer psykoterapi ind i billedet for at give dig en stærk og sund mental tilstand, hvor du trives godt i din hverdag. 

Så valget er dit hvis gerne vil stå stærkere i livet og komme ind på nogle problemer som du gerne vil have løst af psykoterapi. Så er Susanne Bertelsen psykoterapeut eksperten i at hjælpe dig på vej mod bedre tider i dit liv.

Kan sund psykoterapi hjælpe med at ændre dine vaner?

Svaret er ja, selvfølgelig kan man det. Det er en rigtig god ide, hvis du vil have styr på dine vaner og rutiner, at du kan søge vejledning hos en psykoterapeut, som kan hjælpe med at forstå, hvorfor du har dine nuværende vaner, og hvordan du skal komme hen mod dine ønskede vaner, som skal udløse det. Hvis du gerne vil forstås og høres, er en af psykoterapiens fordele, at den forstår din situation. Dette giver en unik mulighed for at ændre nogle ting i sit liv, som man ikke er glad for. Derfor kan man med sund psykoterapi imødekomme de forskellige barrierer, som følger med i forhold til ens begrænsninger. Personlig vækst vil du helt sikkert kunne opnå, da denne form for terapi kan give dig værktøjer og forskellige udfordringer, som du skal tage stilling til, når du vil ændre dine vaner.

Hvad er fordelene ved at få sund psykoterapi?

Sund psykoterapi kan have mange fordele for en person, der ønsker at arbejde med selvforbedring og personlig udvikling. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at få sund psykoterapi:

  • Bedre livskvalitet: Du kan med forskellige terapiformer øge din livskvalitet. Det vil sige helt konkret, du vil få mere overskud, tage bedre beslutninger og leve et fredfyldt liv med det rette mindset på plads.
  • Personlig vækst: Du vil kunne mærke med det samme at når du søger efter hjælp til at forbedre dig mentalt, kan det give dig personlig udvikling med stærke værdier.
  •   Bedre stresshåndtering: Dette bliver livsforandrende for dig, da du vil få de rette redskaber til at tackle udfordringer og reducere dit mentale stress.

Vores kontaktinfo