Bliv inspireret

Plankebord

Her på denne side kan du blive meget klogere på hvordan plankeborde er blevet mere populære i de danske hjem. Samt finde ud af hvordan det kan være med til at samle indretningen i hjemmet.

Hvorfor er plankeborde et skridt på vejen, til bedre livsstil?

Din bolig er sikkert indrettet efter den nordisk minimalistiske stil som vi er så glade for her i Danmark. Men der er måske noget der mangler for at binde rummet sammen? I så fald bør du kigge nærmere på plankeborde.

Plankeborde er helt fantastiske med deres helt unikke udseende. Der findes nemlig ikke et eneste plankebord som er helt ens, da alle træer har forskellige størrelses årringe og knast steder. Derfor er du sikret at få et helt unikt bord som ingen andre i verdenen har, hvis du vælger et plankebord. Plankeborde kan fås mange størrelser og former. Hvad end du vælger at få et aflangt klassisk plankebord med lige sider, et rundt plankebord eller et plankebord der bevarer træets originale form. Så vil du få et bord der holder i mange år, så længe at du vedligholder det en gang i mellem.

Plankebordet kan binde indretningen sammen

Med et plankebord fra Planknordic, får du et plankebord der er med til at binde boligindretningen sammen. Plankebordets unikke design og flotte farve gør det veloplagt til den nordiske minimalistiske stil. De unikke flader der har deres helt eget udtryk kombineret med en mørk olie gør at du får et bord der skiller sig ud fra mængden og kan være et center-piece i din spisestue eller køkken alle rummet.

Plankeborde kan fås i et væld af farver. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Et stort solidt stykke træ kombineret med den helt rigtige olie, kan give enten en mørkere eller lysere farve.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo