Bliv inspireret

Indretning

Her finder du en masse tips, tricks og råd til indretning. Læs med her og få hjælp til indretningen af din drømmebolig!

Hvorfor er indretning et skridt på vejen, til bedre livsstil?

Helt generelt er indretning måden du vælger at møblere på, hvilke farver og materialer du vælger, sammenhængen mellem det hele og meget mere.

Du kender det måske, fra når man skal på en længere rejse med bil, fly, bus osv. måske har du medbragt en lækker kop kaffe, downloadet yndlingsserien og hoppet i den blødeste trøje du ejer. Når du får sat dig, indretter du dig og sørger for de bedste omstændigheder, for en behagelig rejse.

Men det er jo ikke alle, der tænker i disse baner i dagligdagen (og måske heller ikke på rejsen). Men det er specielt vigtigt at indrette sig godt, i de rum du befinder dig mest i, da de skaber rammerne for en del af en bedre livsstil, både rent fysisk, men også mentalt. Så om det er indretning af stue eller indretning af soveværelse, kan indretningen af valgte rum, have en effekt på den livsstil du ønsker. Herved ikke sagt at alle har behov for at ændre på indretningen, men hvis dette er noget du aldrig reelt har tænkt over, kan det være et sted at starte.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det allervigtigste er at finde din egen stil. Her kan der være forskel på indretning af fx stue. 

Men tag gerne inspiration fra andre, eller herfra siden. Det er vigtigt at afklare med dig selv, hvilken stil du ønsker og føler dig mest tilpas i.

Der er ikke en rigtig eller forkert måde at indrette sin stue på. Der er nogle der elsker farver og finurlige figurer og andre der holder af en mere minimalistisk nordisk stil. Det der er helt perfekt indretning for mig, er jo ikke nødvendigvis det samme for dig. 

Alligevel har vi lavet 7 råd, til indretning af din stue, for at give den det nye, moderne pust, den kunne mangle. Læs med her og bliv inspireret til en stue med personlighed og funktionalitet. 

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo