Bliv inspireret

Horoskop

Ved hjælp af stjernernes placering ved din fødsel, kan du få tydet dit horoskop. Det er din individuelle plantegning i livet, på baggrund af stjernehimmelen ved din fødsel.

Hvad er astrologi?

Astrologi er en græsk betegnelse, som betyder “viden om stjerner”. Her kan enkelte elementer i himmelen påvirke den enkeltes gang på jorden.

Astrologi er en læren om sol, måne, planeters og stjerners indflydelse på det enkelte individs daglige gang på jorden. Astrologi er et tankegang hvor universet ses som en helhed, hvor enkelte dele og faktorer kan påvirke den enkeltes oplevelser og liv.

Ud fra hvornår man bliver født, har man et stjernetegn som skyldes planeternes placering på den givne dag. Der findes en række stjernetegn, som alle påvirker den enkeltes personlighed og egenskaber forskelligt i dagligdagen.

Astrologi er en rummelig tankegang, hvor alle uanset religion kan få tydet deres horoskop.

Grundet tydning af planeter og stjerner, kan man få sit daglige, ugentlige eller månedlige horoskop. Dette kan ofte også ses i ugeblade, hvor hoved fokus ofte er kærlighed, økonomi og karriere.

Tydning af forskellige slags horoskoper

Man kan få tydet en række horoskoper ud fra dit fødselshoroskop. Herefter kan du få en prognosetydning eller synasti.

Prognosetydning er en tydning af dit horoskop på en given dag, hvor man kan se hvordan planeter og stjerner står på himmelen, som kan påvirke din dagligdag.

Ved synasti kan dit horoskop sættes op mod en partner, familiemedlem eller andets horoskop. Dette kan gøres for at finde forholdets samspil ved hjælp af sol, måne, planeter og stjerner.

Få tydet dit horoskop af en professionel astrolog

Få tydet dit horoskop af Hanne Tronier, som er uddannet astrolog på Københavns Astrologiske Akademi. Hun ejer klinikken Astrologi og Zoneterapi, hvor Hanne Tronier tyder hundredvis af horoskoper. Med en professionel og uddannet astrolog, kan du få tydet dit horoskop ud fra din fødselsdag og lokation ved fødsel.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.