Bliv inspireret

Hårfarve til kvinder

Hårfarve

Skal der ny top på?

Lige meget om man har kort eller langt hår, kan det være en dejligt ting, at få skiftet sin hårfarve en gang imellem. Det giver et helt nyt look, samt er med til at imponere de mennesker du omgås med i hverdagen. Mange vælger at gå med blonde striber eller en mere brun farve end hvad de har nu. Der er mange veje man kan gå med en hårfarvning.
I Dag er det meget nemt at anskaffe en ny hårfarve. Der er mulighed for at gøre det hjemme, men hvis man ikke er meget rutineret i denne proces kan det gå galt. Det er ikke fedt at gå rundt med den forkerte hårfarve i 6 måneder af gangen. Hvis man gerne vil have hjælp til at finde den perfekte metode kan man besøge Guapas underside som hedder hårfarvning til kvinder.

Langtids Hårfarve

Den første metode er farvning med en langtids hårfarve. Denne metode bliver kaldt for en oxidationfarve. Her skal man pålægge produktet som derefter lægger sig på dit naturlige hårs farve. Fordelen her kan være at alt bliver dækket, så man er sikret en total dækning af håret. Denne metode er også blandt den mest kraftige hårfarve, men også den som slider mest på det naturlige hår.
hårfarve
hårfarve

Farvning med toning

Når man vælger at farve med en tone bliver det mindre skadeligt for det naturlige hår. Her sikre man at der ikke er meget af håret som bliver farvet. Man kan typisk vælge mellem 2 slags farver som toner godt imod ens naturlige farve. det kan også fremgå på æsken hvad foren tone man burde vælge. Men for det meste er det altid en god ide at tale med en professionel omkring hvad for en slags hårfarve man skal have. Så sikre man den bedste behandling og en klar dejlige hårfarve.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo