Bliv inspireret

Generator

Skal du have bygget ny bolig, sommerhus eller noget helt tredje. Læs videre og hør om leje af generator, så du altid har adgang til strøm.

Generator til dine projekter

Når man skal bygge nye projekter eller renovere hus, sommerhus og meget mere, kan det ofte kræve en generator. Generatoren sikrer dig strøm i den periode som du har brug.

Selvom du ikke har adgang til en stikkontakt kan du få strøm med en professionel generator. Den er en forholdsvis nem betjenelig maskine, som levere det næsten mest efterspurgte i verden, nemlig elektricitet. Hermed kan du bruge elektriske apparater uden bekymringer, til dine projekter.

Praktiske informationer om generatorer

En generator er en maskine som kan skabe strøm ved hjælp af bevægelse som blandt andet kan indebære en magnet. Der er to hoveddele, en motor og en alternator. Hermed omdannes brændstof til mekanisk energi, som typisk kaldes kinesisk energi. De kører på benzin, hvor der ofte er plads helt op til 15 liter.

De vejer omkring 40 kilo, men kan nemt flyttes rundt ved hjælp af to personer eller et rullebræt. De må ikke ligges ned på siden eller på hovedet, da dette kan forringe motoren. Derudover kan dette også ske ved udsættelse for slemt vejr såsom regn, slud, sne og stærk blæst. Derfor bør generatoren altid placeres indenfor, hvor den er i læ og tørvejr.

Lej en professionel generator

De færreste mennesker har en liggende, som man lige kan låne til ens boligprojekter. Derfor kan du hos en række kompetente og professionelle virksomheder leje en generator så du nemt og hurtigt kan få let tilgængelig strøm uanset din placering. Med en generator kan du få gjort dit arbejde på din ejendom meget nemmere og mere overskueligt.

Hos D.B.P Udlejning kan du leje en generator til dit arbejde. Med mange års erfaring og fornuftige priser, er denne virksomhed den helt rigtige udlejer af generatorer. Derudover kan du få leveret og afhentes lige ved din hoveddør. Nemmere bliver det ikke.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo