Bliv inspireret

Gardiner

Skab din ønskede stil og stemning i hjemmet. Ønsker du inspiration til indretningen? læs med her!

Hvad kan gardiner gøre for indretning?

Indretning er med til at frembringe et helt bestemt udtryk. Når du skal indrette dit hjem, er det vigtigt at tænke over, hvilken følelse du ønsker at skabe i de forskellige rum. Uanset om du ønsker at skabe en minimalistisk, rustik eller art deco stil, er det vigtigt, at det føles rart at komme hjem.
 
Er du interesseret i at skabe en hyggelig, rolig og afslappende stemning i stuen og i soveværelset anbefales, at du anvender varmere farvenuance. Derudover er gardiner med til at skabe en helt særlig atmosfære, og så er de med til fuldføre hjemmet.

Gardiner har flere fordele

1. Gardiner er med til at skærme for sollys.
2. Du kan dekorere hjemmet med gardiner og dermed skabe dit eget visuelle udtryk.
3. Gardiner er med til at skabe tryghed i hjemmet.

Forskellige gardintyper

Der findes forskellige gardintyper. Gardinforretninger hjælper dig med at finde din ønskede gardintype, som passer til dine behov samt dit ønskede visuelle udtryk.

Persienner
Ønsker du at kunne skærme af, så er persienner et utrolig godt valg. Persienner skærmer blandt andet af for sollys, og så undgår du at andre kan kigge ind. Du kan ligeledes indstille persienner afhængigt af, hvor meget sollys du ønsker at få ind i rummet.
 
Rullegardiner
Rullegardiner skaber et enkelt og stilrent udtryk. Rullegardiner består ofte af stof, og så kan du købe rullegardiner med mørklægning.
 
Stofgardiner
Har du højt til loftet, og ønsker du et blødere udtryk, så er stofgardiner det helt rigtige valg for dig, Stofgardiner kan skabe flere forskellige udtryk afhængigt af farven og materialets tykkelse. Er du til den rustikke stil, kan du anvende stofgardiner i mørkere farver. Ønsker du derimod at skabe en minimalistisk og lys stil, kan du med fordel anvende lyse, tynde og lette stofgardiner som nærmest er gennemsigtige. Her vil du få et unikt lysindfald. 
 

Gardinforretning

Gardinforretninger giver dig mulighed for at få en skræddersyet løsning. Gardinforretninger giver dig ligeledes inspiration, og så vil du muligvis få en bedre ide om hvilken gardintype, du ønsker til hjemmet. Yderligere kan du få mulighed for professionel rådgivning og vejledning.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - vi har svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.