Skru op for selvforkælelsen

Gardiner til dig

Kunne du tænke dig at blive klogere på hvorfor gardiner ikke bare er gardiner? Så læs mere her, vi har samlet de bedste råd til hvordan du vælger de rette gardiner til din bolig.

Gardiner til et hvert behov

Det kan være svært at navigere i hvilke slags gardiner man skal have. Læs med her og bliv meget klogere på hvilke muligheder du har og få nogen gode råd med på vejen.

Gardiner har et hav af fordele. Udover deres primære formål som er at skærme for solen. Kan de også være med til at forbedre akustikken i et rum og skabe et mere indbydende rum der har et lækkert udtryk. Mulighederne er mange og derfor er det essentielt at danne sig et overblik over hvordan gardiner kan se ud, hvor højt de skal hænge og hvor lange de bør være. Læs mere nedenfor i forhold til vores bedste råd og tips.

Hvert rum er unikt

Det er nødvendigt at overveje hvert enkelt rum, da behovene kan være vidt forskellige afhængigt af hvad rummet skal bruges til. Eksempelvis vælger mange at bruge mørklægningsgardiner til soveværelset, da de lukker alt lys ude.

Hvis du ønsker et mindre lysdæmpende alternativ kan du overveje at vælge transparente eller semi transparente gardiner i stedet for. Sådanne gardiner fungerer som oftest bedre til stuen. Alt i alt er det vigtigt at have gjort sig nogen overvejelser omkring hvad man ønsker at bruge rummet til og hvor meget naturligt lys man ønsker at der skal kunne komme ind.

Imødekommende

Professionelle

Kvalitetsbevidste

En verden af wellness venter

skab ro i hjemmet

Når du vælger gardiner til flere rum bør du overveje at vælge samme variant således at der er en rød tråd i hjemmet. 

Brug gerne dit vinduesparti som inspiration, hvis du har store vinduespartier, kan frit hængende gardiner være en god mulighed. Med mindre vinduespartier kan du med fordel benytte dig af rulle eller foldegardiner samt persienner, da disse varianter typisk passer bedre ind i vinduesrammen.

Historien bag

Få professionel hjælp

Du kan bruge nok så meget tid på at undersøge forskellige gardin typer og valg muligheder. Men hvis du ønsker at gøre det nemmere for dig selv i det lange løb og spare en masse tid, bør du tage fat i en professionel inden for området. Høng gardin- og Gulvservice kommer med glæde ud til dig med deres gardinbus fyldt med forskellige vareprøver så du kan se hvordan det ser ud i dit hjem inden du køber.