Bliv inspireret

Fysioterapi

Der kan være mange gode grunde til at starte hos en fysioterapeut. Med fysioterapi kan du få mindsket dine daglige smerter og få mere af livsglæden tilbage. 

De kan både hjælpe med genoptræning efter operation, sportsskader, arbejdsskader eller helt almindelige udfordringer i din hverdag.

Krop og velvære, medvirker til en bedre livsstil

Fysioterapi kan hjælpe mod die smerter

Denne behandlingsform er blandt de mest benyttede indenfor rehabilitering af diverse skader fra blandt andet operation eller sport, samt genoptræning. Fysioterapi anvendes på baggrund af videnskabelige metoder og teorier.

Men det er stadig vigtigt for din kommende behandler at vedkommende kender til dig og dine specifikke smerter eller udfordringer. Derfor starter de fleste behandlinger med en indledende samtale, hvor du bør være så ærlig som muligt.

 På den måde har fysioterapeuten et bedre grundlag for at kunne sammensætte det bedst mulige behandlingsforløb. 

Kan alle have gavn af et forløb?

Ja, alle kan faktisk have godt af at benytte sig af en fysioterapeut i perioder.
Selvom du egentlig synes at du har det godt og at kroppen fungere som den skal, kan en behandler være med til at sikre at det forbliver sådan. 

Der er efterhånden en del der arbejder ved et skrivebord og derfor ikke er specielt fysisk aktive. Når man arbejder på et kontor hele dagen, kan man hurtig komme til at sidde forkert, lave nogle unaturlige vrid i nakken og ryggen, samt den velkendte mussearm kan fremkomme.
 
Hvis du har en gammel skade der begynder at irritere dig igen, bør du også hurtigst mulig kontakte din fysioterapeut. De kan i mange tilfælde hjælpe dig, før at skaden dykker permanent op igen. 
Der er generelt mange fordele at hente ved at benytte sig af en fysioterapeut med jævne mellemrum. 
kvinder der står langs vandet og nyder udsigten

Kontakt din lokale fysioterapeut

Døjer du med smerter i ryggen, nakken, skuldrene eller andre steder på kroppen, anbefales det at at til lægen og få det undersøgt hurtigst muligt. Her kan lægen vurdere om det er nødvendigt med en fysioterapeut og henvise dig til en autoriseret behandler.
Men mange steder behøver du ikke en henvisning, du kan blot book din tid og møde op, så vil de tage sig godt af dig.
Desuden er der en hel del forsikringer, der dækker hele eller dele af et fysioterapeut forløb.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.