Bliv inspireret

Fedtfrysning

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en metode til at fjerne fedtceller på specifikke områder. Teknikken er at fedtceller er følsomme overfor ekstrem kulde, og ved at køle området ned, vil kroppen derfor naturligt adskille fedtcellerne i området. 

Fedtfrysning-teknikken blev udviklet på baggrund af forskning, der viste, at fedtceller er mere følsomme over for kulde end andre celler i kroppen. Denne opdagelse ledte til udviklingen af en teknik, der målrettet kan afkøle og ødelægge fedtceller, mens den efterlader det omkringliggende væv helt uskadet.

Hvor bruges fedtfrysning?

Fedtfrysning kan bruges på flere områder. Det bruges typisk på mave, lår, flanke (kærlighedshåndtag), ryg og under hagen. En typisk session varer mellem 30 til 60 minutter, afhængig af områdets størrelse og antallet af områder, der skal  behandles.

Efter behandlingen kan man nemt vende tilbage til sine daglige aktiviteter. Det er ikke ualmindeligt at man dog oplever midlertidig nummenhed, rødme eller ømhed i det område man har fået foretaget fedtfrysning. Disse symptomer forsvinder dog normalt af sig selv inden for få dage eller uger.

Resultater kan begynde at blive synlige allerede tre uger efter behandlingen, med de mest markante ændringer efter to måneder. Kroppen fortsætter med at udskille de ødelagte fedtceller i op til seks måneder efter behandlingen. Det er derfor ikke en behandlingsform hvor du ser resultatet med det samme. 

Find en specialist i fedtfrysning

Fedtfrysning er mest effektiv for personer, der er tæt på deres ideelle kropsvægt, men som har stædige fedtdepoter, de ønsker at reducere. Det er vigtigt at understrege at fedtfrysning ikke er en løsning til generelt vægttab, men snarere til figurformning.

Det er vigtigt at vælge en kvalificeret og erfaren specialist i fedtfrysning, for at sikre du får en sikker behandling med resultater.

Vi anbefaler du altid får foretaget en konsultation på den skønhedsklinik du ønsker at få foretaget fedtfrysning hos. Her på redaktionen kan vi personligt anbefale Møller-Poulsens skønhedsklinik som en god og erfaren specialist i fedtfrysning

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo