Bliv inspireret

Et lugtfrit hjem

Sidder du derhjemme med en dårlig lugt, som bare ikke vil forsvinde? Så er du kommet til det rette sted! 

Hos livsstil-bolig kan du få tips og fif til, hvordan du kan slippe af med den dårlige lugt. 

Få et lugtfrit hjem i dag

Hos livsstil-bolig.dk går vi meget op i, at du får fjernet den dårlige lugt i dit hjem. Det er vigtigt med et sundt indeklima for at opretholde den gode livsstil.
Tilbagevendende dårlig lugt kan nemlig være en irriterende størrelse. Det medfører et dårligt indeklima og forringer livskvaliteten i dit hjem.
 
Du har sikkert prøvet at lufte ud, givet boligen en den store rengøring, men den dårlig lugt hænger stadig ved. Måske har du renset dine møbler godt igennem, vasket væggene af med stærke kemikalier uden at det har hjulpet.
 
I langt de fleste tilfælde kan det lade sig gøre at komme af med den dårlig lugt. Heldigvis for det, da det kan blive en dyr fornøjelse at få en fagmand til at gøre arbejdet for dig. Desværre er der bare lugte, som ikke kan fjernes uden den rette hjælp. Lugt fra eksempelvis brandskader kan være så slemme, at professionel hjælp vil være den rette løsning.
 

Få en fagmand til at give dig et lugtfrit hjem

Har dit hjem været udsat for en brandskade, eller er der dårlig luft af katteurin, som af ukendte årsager ikke vil forsvinde? Så få en fagmand til at gøre dit hjem lugtfrit.

Vi har heldigvis nogle stærke samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig. En af disse er Hefra-Tech Lugtsaneringsom har over 30 års erfaring med fjernelse af dårlige lugte. De er et førende rådgivningsfirma med høj ekspertise i fjernelse af dårlig lugt. De kan vejlede dig i hvordan du får et lugtfrit hjem igen. Samtidig har du også muligheden for at få dem ud til dig, hvis det viser sig, at den dårlige lugt skal fjernes med professionelt udstyr.

I første omgang anbefaler vi hos livsstil-bolig.dk, at du tager kontakt til Hefra-Tech, så du kan få svar på de spørgsmål, som du måtte have i forhold til dine lugtegener. De kan med garanti give dig de svar, som du mangler at få besvaret.

Et lugtfrit hjem er lig med et sundt hjem

Hos livsstil-bolig.dk ved vi, at et lugtfrit hjem er lig med et sundt hjem. Når den dårlige lugt fra eventuelle brandskader, fugt eller skimmelsvamp er fjernet, så kan du helt tryg træde ind i dit hjem, uden at udsætte dit helbred for et usundt indeklima. Skimmelsvamp kan eksempelvis give indåndingsbesvær og give dig yderligere helbredsproblemer, hvis det fortsætter på langt sigt. Fugtskader kan ligeså forringe boligens indeklima, der kan give dig ubehag såsom hovedpine eller træthed. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget hånd om problemet i god tid, så du kan blive ved med at leve et godt og sundt liv.
 
Desuden kan du her på siden finde gode råd og vejledning til andre temaer, som kan have relevans for dit velvære og helbred. Eksempelvis kan du tage et kig på indretning, velvære og rengøring, hvor du kan blive klog på, hvad du ellers kan gøre for at optimere den gode livsstil.
 

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.