Bliv inspireret

Coaching

Med coaching kan du opnår dine drømme og selv sætte målene i dit liv.

Læs meget mere her om hvordan coaching kan gøre en forskel for dig og dit arbejdsliv.

Hvad er coaching?

Det er en samtaleform. Du vil typisk sidder overfor din coach og “bare” have en samtale. Men coachen hjælper dig med selv at sætte ord på hvad du ønsker, drømmer om eller hvad dine mål er.
Hvis du allerede ved hvad dine mål i livet er eller bare for den nærmeste fremtid, kan en coach stadig være til stor hjælp.

Med coaching bliver du nemlig hjulpet til at selv komme frem til løsningen. Stik imod hvad mange tror. En coach er altså ikke e der fortæller dig hvordan du skal leve dit liv og hvilke ændringer du skal foretage, for at nå målet. Det er en der gennem samtale hjælper dig med selv at formulere, det løsning der er bedst til netop dig. 

Der findes en del coaches der også fungerer som eksempelvis personlig træner, så det er en mere varieret version, da man som træner udvælger de rette øvelser og lignende og derfor “bestemmer” hvad du skal.

Hvad kan man blive coachet i?Du kan blive coachet i stort set alt. Coaching er en profession der er kommet meget frem i Danmark de seneste år. Det betyder også at det stadig er en branche der er i udvikling.
 
Der findes blandet andet coaching indenfor træning, hvis du ønsker at opnå en speciel vægt eller at gennemføre en slags løb. Eller ledercoaching hvor du kan have samtaler om hvordan du fortsat kan udvikle dig som leder og bedst mulig imødekomme dine kollegaer. En anden kendt type coaching er parcoaching, der typisk henvender sig til romantisk forhold. 
 
Ud over alle disse specifikke typer af coaching, er der også en hel del der henvender sig mere til dig der føler dig, en smule sat fast i “hamsterhjulet”. Hvor du ikke oplever store glæder eller noget specielt nyt i din hverdag. Det er en kendt situation og derfor er der en del der benytter denne form for coaching. 

Coaching kan hjælpe dig godt videre

Alle kan i princippet have sundt af en coaching session i ny og næ. Vi har alle et eller andet vi gerne vil opnår eller noget vi vil blive bedre til. Og her kan det være svært selv at komme i gang og finde den indre motivation til faktisk at nå i mål. Men en coach, forpligter du dig også typisk mentalt mere. 
Det kan også være for dig, der har oplevet modstand i livet og skal bruge hjælp til at komme tilbage til en sund og positiv hverdag. Der er næsten ikke det coaching ikke kan hjælpe dig videre fra. 

Dog skal du bruge den fornødne tid på at finde netop den coach der passer præcist til dig. Det kan tage noget tid. Mange bliver også hurtigt fortrolige med deres coach og det er derfor vigtigt du finder en du føler dig tryg ved. 

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Vores kontaktinfo