Bliv inspireret

Find inspiration til dit boligbyggeri

Tips til dit boligbyggeri

Har du en drøm om et nyt boligbyggeri? En drøm om at bygge dit eget hus, som du selv kan sætte dit præg på. Det kan virke som et kompliceret og til tider uoverskueligt projekt. Det er vigtigt at du gennem hele processen bevarer overblikket, og i den indledende fase har en klar ide om det færdige resultat. Der findes nemlig et utal af forskellige muligheder, og det handler om at finde den løsning der passer til jer. Vi har samlet nogle råd til, hvordan i finder inspiration i den indledende fase til jeres boligbyggeri.

Få styr på jeres tanker og ideer

Hvis i helt selv kunne bestemme, hvordan ville jeres nye hjem så komme til at se ud? Det er vigtigt at I er åbne over for hinandens ideer, da de kan være meget forskellige. Måske har i mange af de samme ideer og forestillinger, men der kan også være ting, I vil være uenige om. 

En professionel og erfaren byggesagkyndig vil med sikkerhed kunne hjælpe med at få styr på jeres ideer og tanker til projektet. Her vil det oftest gå op for jer, hvad der er realistisk, og hvad der måske ikke er så realistisk.

stue ren

Saml løbende inspiration

Hvis I har svært ved at få inspiration i den indledende fase, findes der mange forskellige inspirationskilder. I kunne f.eks. kigge i boligmagasiner, tage til diverse udstillinger og åbent-hus arrangementer, og generelt se på andres huse. På den måde kan I personligt se, føle og fornemme hvilke materialer og stilarter I foretrækker. 

Det er en god ide at tage og gemme billeder, så I kan vise jeres rådgivere hvordan det evt. kunne ende med at se ud. De vil med sikkerhed kunne guide jer og lave beregninger på, hvad der kan lade sig gøre.

Skriv jeres ønsker ned

Ved I præcis hvilke ønsker I har til jeres kommende hjem? Måske drømmer I om flere toiletter, et gæsteværelse eller måske et kontor. I har nok nogle specifikke farver, I kunne tænke jer. Skal der være skrå lofter, og hvad med lysindfaldet? Måske I har et ønske om en overdækket terrasse eller carport. Uanset hvad i drømmer om, så er en ønskeliste en god ide at lave. 

Hvis i fortsat mangler inspiration til renovering af hus, vedligeholdelse eller andet vedrørende huset, så kan I læse mere her.

Spørg os om alt

Har du spørgsmål?


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.