Bliv inspireret

Akupunktur

Akupunktur kan være en rigtig god måde at få løsnet op i kroppen. Det er en registreret alternativ behandling hvilket betyder at du kan få en lægelig henvisning, hvis din læge finder det relevant. 
 
Læs meget mere om akupunktur her.

Akupunktur mod smerter i muskler og led

Med akupunktur benyttes små, engangsnåle der er specielt lavet til selv samme formål. 
Denne behandling kan blandt andet være med til at løsne op for mange af de spændinger, kroppen kan opbygge under pressede perioder af livet, eller i forbindelse med en skade eller operation.
 
Udover de fysiske smerter, kan akupunktur faktisk og hjælpe mod mere psykiske udfordringer. Dette kan fx være søvnløshed, stress eller depression. 

Når vi gennem længere perioder, formentlig alle sammen, hvor vi har for meget at se til. 
Det kan være arbejdsrelateret, forskellige private hændelser, der fylder meget i dit hoved eller lignende. Her kan akupunktur også være en behjælpelig behandling at afprøve. 

Hvordan virker akupunktur

Med de fine, specielle nåle kan akupunktøren påvirke kroppens meridianbaner. Behandlingen er flere tusinde år gammel og med påvirkningen af specielt udvalgte akupunkturpunkter, tvinge kroppen, så at sige, til at øge blodgennemstrømningen til dette punkt på kroppen. På den måde vil du i mange tilfælde kunne opleve en vis varme omkring området. 

Denne øgede blodcirkulation, få knuder og lignende til at give sig og kan desuden tage diverse inflammationer med sig. Dette kan i mange tilfælde afhjælpe diverse smerter på det pågældende område. 

Men den kan også være at nålene benyttes andre steder på kroppen, end der hvor smerter er lokaliseret. Det skyldes at akupunktur bygger på en holistisk menneske opfattelse, hvor der ses på kroppen som en helhed og meridianbaner.
 
Typisk bør du få 3-7 behandlinger alt efter hvilke smerter du oplever og hvordan din krop reagerer på behandlingen.
Det tager som regel 20-40 minutter, men dette kan igen afhænge meget af hvilket problem du kommer med. 
Akupunktøren vil formentlig bruge første del af sessionen, på en samtale med dig, for at afklare dine behov, smerter og problematikker. 
kvinder der står langs vandet og nyder udsigten

Spørg os om alt

Har du spørgsmål - har vi svarene


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.